Saknar och sånt liksom

Åh jag saknar Rom sjukt mycket, kom och tänka på det i lördags när jag kollade på Änglar och Demoner med mamma och pappa. 
Jag vill åka dit igen typ miljarder gånger!


Terassen på baksidan av hotellet var sjukt mysig.


Erika och jag på taket till Castel St Angelo med utsikt över Vatikanstaten.


Najs att springa runt på Colosseum, det var ganska enormt..


På vägen hem sa vi hej till Alperna, dit jag ska om drygt en månad! :G


Åh Rom alltså, man vill åka dit med bästisarna!

Jag bara måste få prata av mig lite.

Jag bestämde mig just för att jag tänker göra ett inlägg om min acne.

Jag har lidit av acne i ca 3 år och av finnar och allämt dålig hy i ca 6 år. Men i höstas (september) så orkade jag inte mer när jag knappt kunde sova på sidan för att mina kinder gjorde så ont.
Mamma insåg också att jag faktiskt hade problem när hon inte kunde klappa på mig utan att jag fick så ()/""&2&/!#!#&/8 ont.
Så mammsen hjälpte mig att boka tid hos en hudklinik i Göteborg där dom tittade på min hud och konstaterade att jag hade djupgående allvarlig acne. 

Jag fick en 3-månaders kur antibiotika och en creme att smörja på varje kväll.
I början märkte jag inte så mycket skillnad förutom att jag blev fruktansvärt torr och min hud flagade av i hela ansiktet (rödflammig och superhet, ohja). Men efter några veckor fick jag en kommentar om att min hy såg bättre ut, och när jag kollade i spegeln så såg jag att den faktiskt blivit lite klarare.

Jag hade en liten dip i november när huden inte ville vara kompis med mig men sen dess så har det bara gått framåt.

När jag började med min antibiotika trodde jag inte riktigt att det skulle funka, men det har det verkligen gjort och nu har jag gått utan medicin i snart 3 veckor (fast jag kommer använda cremen tills den tar slut).

Här är några bilder på hur min hud har förbättrats, bilder som inte är helt sjukt underbara att lägga ut (min acne har alltid fått mig att känna mig så jävla äcklig så det är liiite jobbigt att lägga upp bilder på hur jag såg ut).


Oktober (bild tagen på en "bra dag")


November (It has to get worse before it gets better... och allmänt skabbig bild)


December (Man börjar se resultat på hakan och käkbenet, finnarna ligger mer ytligt)


Idag (acnen är helt borta från hakan, käkbenen och pannan, kom igen kinderna, ni klarar det här ni med!)


Jag är såååååååååååååååååååååå sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt glad över att min acne nästan är borta. Dels för att jag kände mig så fruktansvärt ful och dels för att det inte går att somna på rygg.

Nu ska bara ärren få läka ifred innan jag kan bli min huds BFF.

Teeeuuurrsssdag tyyyppp.

Jag utvecklas!
Jag har lämnat sängen!
Level up!

Tja vänner, idag har jag masat mig iväg från sängen och ner för trappan till köket. Dock hänger Nietzsche fortfarande med mig (men bara pyttelite, jag är snart klar!) men han är inte längre ensam utan jag skriver även spanska och franska.
Dock ska jag ta en paus om en stund då Ronja kommer över för lite te-drickande och julklapps-bytande!

Men först, innan hon kommer hit blir det att fortsätta älska med läxorna och lyssna på mina älskade Enter Shikari. Eller kanske lite Maroon 5 förresten... åååh :G


Bevis - jag är 100 % uppe ur sängen.

Detta fält måste fyllas i

Återigen myser jag och Nietzsche i sängen, vi lyssnar på Beardyman och har lite koncentrationssvårigheter.
Enligt läxschemat ska den här filosofi-uppsatsen vara klar idag och jag ska försöka hålla det. Om bara Beardymans liveshower vill sluta störa mig i mitt arbete! Så oförskämt.


Jag och "Övermänniskan".

Nietzsche hälsar Hej!

Hallå liksom.

Jag hade egentligen tänkt skirva om nyår och jul och allt sånt där som har hänt sen jag skrev sist. Men så känner jag inte för det, hah! Så istället tänker jag skriva om vad jag har för mig just nu (jag har ändå inte orkat ladda in jul och nyårs bilderna från telefonen till datorn).

Just nu hänger jag i sängen med datorn, ett glas mjölk och Nietzsche (skriver filosofi uppsats). Jag har just skrivit ett läx-schema till mig själv för att jag ska lyckas göra klart alla mina läxor innan skolan börjar igen. Dock vet jag inte vilket datum lovet slutar, men om jag följer mitt schema ska jag vara helt klar på söndag. Helt klar med 7 uppsatser och 2 andra kortare skrivuppgifter. 
Ingen panik alls. Nejnej, jag blir ju inte stressad av precis allting, nejnej.
Jag hoppas verkligen att jag lyckas vara disciplinerad och strikt mot mig själv så att jag får undan allt arbete. Orkar inte ha det kvar hängande över mig när den nya terminen kommer igång med mer läxor.

Men vi får se hur det går, jag är inte känd för att vara den som gör saker i tid, eh...

Nej, jag SKA följa mitt schema och det kommer kännas äckligt bra när jag är färdig. Punkt slut.

Nu ska jag återgå till att älska med Nietzsche, även om jag knappt fattar uppgiften (:





Handla uppdaterat och prisvärt mode hos ellos.se RSS 2.0