Snart Zumba-Time.

God Eftermiddag amigos :>

Nu är jag tillbaka i biblioteket, har precis pluggat massa spanska och nu ska jag bara vänta på att Mumsen slutar så ska vi hem till henne sen.
Jag känner mig faktiskt ganska duktig, jag har kopierat sidor i spanskaboken så att jag kan stryka under det jag inte kan, och sen så har jag skrivit alla glosor och sen när jag kommer hem så ska jag lyssna på alla kapitel på en CD vi får med boken :)

För er som inte fattar varför jag pluggar så mycket, jag har prov imorgon. Och jag vill få braBraBRA på det för att jag inte har jobbat så bra på lektionerna på sistone ^^
Vill liksom inte sänka mig men då gäller det att kamma hem ett MVG på det här provet med. Så att hon tycker jag är så duktig att hon glömmer att jag inte har jobbat på lektionerna :D

Förutom att plugga spanska har jag hunnit äta lite mandlar som jag tog med mig i en påse hemifrån. Jag blev så mätt på det igår att jag tänkte att det skulle funka som ett bra mellanmål :)
Och det gjorde det också märker jag. För jag kan typ inte fokusera på saker ordentligt när jag är hungrig men det kan jag nu.
Alldeles utmärkt mellanmål minsann.


Nu ska jag nog snart dra mig ut till busshållplatsen, så ska jag möta Mums på bussen sen.
Hemma hos henne ska vi träna lite till hennes tränings-DVD:er och bli smala som aldrig förr. Efter det bär det väl av hemåt för mer spanska plugg misstänker jag. Om inte Mumsen skulle ha något annat i kikarn, men det tror jag inte :)


Buenas tardes kommpisarr 8D


Tillbaka.

Hej igen.
Då var man tillbaka framför en dator i biblioteket :)
Nu har jag Naturkunskap och ska egentligen göra samma sak som på geografin. Men jag vet inte riktigt vad det var meningen att jag skulle göra då så det är rätt svårt att göra det nu med :)
Men Andreas är här nu i alla fall, så 2/3 av gruppen är närvarande 8)


När det var lunch förut hade alla mina kompisar helt plötsligt bara försvunnit och där stod jag helt ensam (och såg kool ut ofc) och visste inte riktigt vad jag skulle ta vägen. Men så kommer en Näsa gående mot mig och erbjuder sig som den trevlighet hon är att hänga med mig till bamba :D

Det var mys, hann liksom prata lite med Näsigheten sådär mitt på en vanlig tråkig tisdag.
Glömde säga att Mumsen kom förbi och hälsade på mig när jag satt vid datorn förra gången. Så har hunnit med mys-prat med henne och Ellllzz också :)

Förresten på tal om alla vänner hit och dit, vi ska hem till Ellzzie-boy på torsdag och kolla film/Vampire Diares och äta B&J :DD Känns trevligt, har ju aldrig vart i Das Elzie-Ponk House innan.

Hoho, har typ inget alls mer att skriva och nu kom Mumsen och Ellis och leker med mig igen :D
Så tjingeling badring, en annan tänker sticka huvudet i en gryta och leka häst.

Adios!

Innan Jag Går.

Måste bara ladda upp gårdagens Cyanide & Happiness innan jag går 8D


Istället För Annat

Åh Guten Morgen meine vännersteinch :)
(jag har ingen aning om hur det borde uttalas, men jag kände mig otroligt tysk just nu)

Hur mår ni denna soliga, trevliga nästan-våriga morgon?
Jag mår himla bra, även om jag lyckades röra till det lite för mig imorse.
Jag hade nämligen glömt att jag började 10 idag så klockan ringde kl. 6. Men jag somnade om och lyckades sova ifrån de 2 andra alarmen som forsatte ringa med en kvarts mellanrum. Så när jag vaknade 07.50 fick jag panik och studsade upp ur sängen som en groda på LSD och sprang ner för att hitta mina jeans.
 
Där satt pappsen och myste i soffan helt lugnt och sa "Men hell-o lilla busfrö, hur leker livet? Varför så bråttom när du börjar om 1000 år?" (okej, det kanske inte exakt så han uttryckte sig, men det var det han menade)
Först då insåg jag att jag hade sovmorgon och jag lugnade ner mig en aning. Men så kollade jag på klockan igen och upptäckte att jag hade vaknat så pass sent att jag hade bråttom ändå.

Så det blev en dusch i ljusets hastighet och sen slängde jag på mig lite kläder (som jag tack och lov hade lagt fram igår). Sminkade mig snabbare än en get dansar salsa och sen sprang jag iväg mot bussen.

En av våra grannar ropade godmorgon till mig där jag kom flåsandes upp för backen med en macka inkörd i käften. Han såg aningens undrande ut och frågade om det inte var jobbigt att äta frukost påväg till bussen? Det sa jag att, jo det är det. As jobbigt. Jag var anfådd som få. 
Hade inte tid med fler trevligheter utan jag stånkade vidare. 

När jag nästan var framme vid busshållplatsen kollade jag klockan och upptäckte att det var 20 min. kvar tills bussen skulle gå. Hur gick det till liksom?
Så kom jag på att jag hade gått lite tidigare hemifrån för att jag har högklackat idag. Jag måste ha kollat fel på klockan och gått typ en kvart tidigare än vanligt istället för 5 minuter.

Menmen, jag fick ju sitta och mysa i solen en stund och vila mig lite. jag flåsde ju som att jag precis hade varit med i ett maratonlopp.  


Så kan det gå in The Life Of Fohligheten. Som man säger där borta i Amerikat.
Minsann.


Nu ska jag försöka göra det jag borde iastället för att sitta här. Men det är inte så lätt att vara El Duktig Geografico Elev när hela ens grupp är borta (:
Känns som att ett grupparbete med bara en person är rätt failat?
Särskilt eftersom jag inte riktigt fattar Andreas anteckningar från intervjun igår :>


Men tjinge, nu ska jag vara kool 8D

Så Länge Höll Det Sura i Sig, Minsann

Hej igen, typ två minuter senare :)
Hhöhöhö, är det det här som kallas humörsvängningar?
Jag är iaf glad igen, utan någon speciell anledning 8]

Tänkte att jag skulle passa på att vara kool nu när humöret är på topp:

33 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!

1. Det första du tvättar i duschen? Fötterna
2. Gillar du kaffe? Nej
3. Hur mår du just NU? Helt okej (:
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? Är för kool för sånt just nu 8D
5. Berätta om din senaste dröm. Kommer inte ihåg så mycket, men jag var med mamma någonstans, och typ.. kollade på saker?
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Näääeee, eller kanske?
7. Vad vill du ha just nu? Påsklov och ballerina-skorna jag såg förut :>
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Nej, jag har ett liv. (HAHAHAHAHAHAHAHA!)
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Båda men biter nog inte så mycket, det isar i tänderna ju :o
10. Använder du smileys? Nej, aldrig. :DDDDDDDDD
11. Har du träffat någon kändis? DARIN! 8]
12. Gillar du keso? Näe, jag håller inte på med såna fasoner 
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? Owl City - On The Wing
14. Hur många länder har du besökt? 1,2,3,4..5 :)
15. Är dina föräldrar stränga? Dom är väl lite sådär, lagom? 
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Njaaa
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Jag har tända ljus, som speglas i skärmen.
18. Brukar du hyra film? Näe
19. Var kommer du vara på lördag? Jobba och sen sitta hemma som den intensiva partytjej jag är.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nääjj
22. Vad åt du till lunch? Köttbullar (:
23. Har du lockigt hår? Lite sådär ibland typ.
24. När grät du senast? I lördags
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Hhöhö
26. Favoritårstid? Vår och Sommar
27. Vem höll du senast i handen? Det måste nog ha varit Mumsen det :)
28. Sover du med TVn på? Nää, stänger av allt med el när jag sover, tänker lite på miljön minsann. Stänger till och med av såna där röda knappar som lyser när man har många uttag i en sån där avlång sak :)
29. Tycker du att du är gammal? Ohja, hela 16 år! Dags för ålderdomshem!
30. Är du rädd?  Just nu? Nej. Om jag hade varit ute? Ja. (det är fullmåne och jag gillar't inte, inte sen jag såg Harry Potter 3)
31. Gillar du ditt liv just nu? Jo, det flyter väl på.
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Har inget badkar.
33. Har du bra syn? Det kommer och går typ, när jag är trött får jag ont i huvudet och tinningarna av att kolla på snabba rörelser, som typ TV:n 8D


Okej, så kool är jag.
Det koolaste, verkligen.


:DDDDDDD



Nu borde jag typ.. inte vara här 8]


Hehej :>


ÅH NÄE

Mitt goda humör flög iväg.
Vad hände liksom?

Jag är sur.

SHOPPAAAAAT :G

Heeeellllooooo 8D

Idag har jag varit i skolan och det var.. typ.. som vanligt? Kommer typ inte ihåg (:
Efter skolan gick jag och Andreas till ICA för att gå på en intervju med butikschefen där. Han hette ULF! Ica-Ulf från reklamerna liksom! Förutom att den här Ulf var skallig, och rätt tråkig. :DD

Efter det mötte jag Den Oh Så Mumsige och vi vandrade raka vägen till H&M där vi (eller iaf jag) spanat in lite godbitar som vi lät slinka ner i väntande påsar och väskor.
Tur att man tömde plånboken så pass mycket att man orkade bära sina nya grejer 8D

På H&M köpte jag:
Jack-kavaj-sak
Beige baslinne
Örhängen

Orkade inte ta kort på det men jag hittade iaf en bild av jackan på hemsidan:



Sen vandrade vi vidare till Gina Tricot där jag hade tänkt köpa solglasögon men sen jag senaste provade dom hade dom nog mystiskt byggt om sig själva eller något :o För helt plötsligt var dom inte alls snygga längre och satt som en kamel utan ben på min näsa. Alltså, jag gillade inte läget alls så vi vandrade vidare.

Nästa stopp var Kungssalongen där Mumsen beställde Ta Ett Till Hål i Örat-tid. Det gillas att hon planerade in det (med lite hintar från min sida) på onsdag nästa vecka när jag ändå ska in till Kba. För då kan vi åka tillsammans in. Myyyyys :D

Sen fikade vi lite, vi lyckades få till det ordentligt med en sjukt läskig äpple-sak till Mumsen och en torr kärleksmuns till mig. Yay.. Ett ögonblick kändes det nästan som jag misstänker att vi skulle känt oss om Gato hade stukat foten och Raoul hade fått nageltrång. Ganska dåligt alltså.
Men vi lät oss inte nedslås av detta utan vi skuttade glatt vidare för att prova skor i all evighet. Vi hittade dom bekvämaste ballerina-skorna i världshistorien som nog kommer att bli köpta när det äntligen blir vår. (om det nu någonsin blir det :>)

Efter bad i ett hav av skor skulle vi bara snabbt springa in på BikBok innan vi skulle gå till torget. Och vad hände där då? Jo, det var rea :D
Så vi hittade sånt där trevligt som "2 linnen för 99;-". Inte helt fel det. Så vi körde på med linnena.
Hittade bilder av det på bikboks hemsida, dock inte i rätt färg, men vem bryr sig, inte jag iaf 8D


Båda tog ett svart-randigt linne och sen så tog jag ett orange och Mumsen ett turkos-blått :)



Nu har jag vart hemma och lekt caballo ett tag. Dog lite över att det inte fanns någon mat överhuvudtaget någonstans och ett stycke papps minsann inte tänkte laga middag. Menmen, påhittig och kreativ som jag är så åt jag en näve mandlar, drack den absolut sista mjölken och knaprade i mig lite Special K.
Finfin middag det.

:DD


Hohoh, längsta inläget i världshistorien. Nu tänker jag inte skriva mer.

HeHeeeeeejjjj 8D

SLÄCK

Hell-o 8]
Nu ska jag släcka lite lampor och tända ljus och sätta mig och mysa med mammsen (:
Earth Hour om en kvart liksom 8D

Tjinge (:


Duktig Tjej.

Hell-o :)
Nu har jag vart himla duktig hela morgonen, har kommit en bit på mitt engelska projekt och har passat Maggisen i typ 38 år.
Fast jag måste säga att det inte är det lättaste att både göra skolgrejer och passa Mags, hon äter ALLT, välter ALLT, har attackerat dammsugaren 283728 gånger och gnäller och tuggar på mig när jag lyfter bort henne.
Mina händer mår inte så bra längre :)
Men jag är glad ändå, jag är ju kool liksom 8D
Och förresten, ni kanske kommer ihåg serierna jag brukar lägga upp ibland? Dom Cyanide and Happiness.
Gissa vem som har beställt deras bok? :D
Åh, jag längtar tills jag får den :)
Men nu ska jag äta och klä på mig och sånt, tjiiiinge 8]

På tal om det där jag sa en gång.

Hola :D

Jag kom på att jag ju inte har något riktig header, som jag någon gång sa att jag skulle fixa. Men jag orkar inte, jag är det lataste liksom :)


Skulle bara tala om det.. liksom.
Känner egentligen inte alls för att blogga sååå..


Tjängalong 8D

Jag säger bara..

..det är godis som behövs för att få fart på mig.

37 kr naturgodis + 15 kr lösgodis + ostbågar + Coca Cola Zero = En novell + Ett Samhälls-arbete

:D

Fick även hjälp av en CD med Melodifestivalen 2004. 8]

Jag vet. Jag är det koolaste.



Nu ska jag duscha och sova som aldrig förr :>

Guten Abend.

Som Snabbast.

Gjorde den koolaste headern i världshistorien. Den får stanna tills jag orkar langa mig in i photoshop på allvar :)
Tjinge, nu tänker jag kolla nån TV-tablå och se om det är Gordon Ramsays The F-word idag :)
Fast misstänker att det inte är det för att det var typ "final" förra veckan :(
Men okkkkk, Lek lugnt 8]
PS. Jag har haft hela NIO besökare nu idag 8D

Uppäten.

Höhöh, att ha en valp innebär att man blir av med kroppsdelar. Jag återvände just till datorn från köket där jag blev biten i händerna, armarna, näsan och ena örat. Fast det är faktiskt nästan mysigt, iaf innan hon börjar bita hårt :)
Sen hade jag precis ätit lite gurka så hon försökte slicka mig i munnen. Detta var dock inget jag tillät 8]
I alla fall, anledningen till att jag bloggar igen är för att jag kom på att i ett tidigare inlägg har jag sagt att jag kanske skulle byta design på bloggen nu i helgen. Men tyvärr så blir det inget med det för att jag... är för kool :D
Nä, men jag orkar faktiskt inte hålla på, har ingen inspiration just nu.
Så ni (ja ni är faktiskt en del, hade hela 8 besökare idag, och 11 i fredags!) får helt enkelt vänta lite till. Jag vet inte när det blir av men nån gång inom en snart framtid, för jag är rätt så, ganska, väldigt missnöjd med min header för tillfället (:
Nästan så jag funderar på att använda någon gammal under tiden medans jag gör en ny.
Tror nog faktiskt att jag gör så, eller så tar jag nån jag har gjort innan men som inte har varit tillräckligt bra för att få vara med ^^ Vad som helst är bättre än det jag har nu.
Hoho, fan vad fail att jag ens gjorde den jag har nu?
Jag är tönt :D
Men tjinge, MOT BLOGG-BILDS-ARKIVET!

Rackarns Rabarber och Attans Bananer

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJJ!

Sådär, där fick jag ha mitt lilla roliga med att fylla i koola svar på ännu koolare frågor 8]

Jag har suttit vid datorn nästan hela dagen, fast jag egentligen borde göra annat. Nu börjar jag dock tröttna så jag ska nog strax gå och tvätta bort min ansiktsmask och gnälla lite på pappa för att han lagar mat för långsamt :)

Igår var jag hundvakt större delen av dagen för alla andra var... någon annanstans. Fast på kvällen var folk hemma igen så jag åkte till Mummet och så satt vi och spelade SIMS (<3) i typ... 5 timmar?
Vi är Det Koolaste 8D

Hhöhöh, kommer inte på något att skriva...
Jag lyssnar på LOK, dom är bra :)
För tillfället är det en låt som heter Låt 3Ton.


Okej, jag är det bästa som finns så därför tänker jag ladda upp en helt random bild på något, ska bara kolla runt i lite bland mina filer :)

Vänta lite.







Hohoh, blev några bilder jag hittade någonstans häromdagen :)
Rätt koolt photoshoppade eller hur? :D



Tjingeling, nu ska jag sticka :)
Sticka en tröja...

Höhöh, hejdå (:

För att jag är Kool 8D

OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN :  Fia Charlotta Löfmark
FÖDD : 28/9 -93

BOR: Onsala



HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..


SAKNAT NÅGON : Näe, typ inte
ÅNGRAT NÅGOT: Näääeeee...?

SVIKIT NÅGON : 
Mig själv :^^
KÄNNT DIG SÄMST : 
Mjo
GRÅTIT : Ja, för att jag läser för sorgliga böcker :)
SKRATTAT : Ohja :DD
VARIT SJUK : Näe, eller jo? Eller.. typ kanske?
VARIT UTOMLANDS : Näe


KÄNSLOR


GRÅTER DU OFTA : Näe, typ bara när jag läser sorgliga böcker eller ser ledsamma filmer
SKRATTAR DU OFTA : OHJA! :D

HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: ..Kool?

HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: 
Ganska stressad men annars okej :)
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Näe
HAR NÅGRA HEMLIGHETER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Jäääpp


KÄRLEK


FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Näe
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : 
Jo
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Näe, inte direkt, lite kanske
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU : Näe
OM JA, VEM : Meh, tönt
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD : 1
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD : 295000,3
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Jo det har jag väl
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : Roliga, snälla, smarta killar som tycker om mig för den jag är.
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Kool 8]
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Lång tack :)
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:  Det får han bestämma själv
FÅR DU MÅNGA KILLAR : Ohja, jag har ett lager i garderoben :)


UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett för tillfället

ÖGON FÄRG: 
Blå/Grön/Grå
LÅNGT ELLER KORT HÅR : 
Till axlarna
SNYGG ELLER FUL: Kool
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Näe, men jag överlever
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Näe, inte direkt
ELLER TVÄRTOM? Inte det heller
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Inte vad jag kan komma ihåg :)
HAR DU LÅNGA NAGLAR: För det mesta, men inte just nu
SMINKAR DU DIG :  Ja
VARFÖR ÄR DU INTE VACKER UTAN ? : För att du är dum?


Lika bra som alperna, fast 10 gånger bättre!

God Eftermiddag små chicos :)

(Noos-e fattar rubriken 8])

Här hänger jag på biblioteket. Fats inte samma som i onsdags, utan nu är jag i skolbiblioteket :)
Jag väntar på Mumsettthh som slutar 15.20, och då ska vi åka hem till henne och Zuuumbaaa lite 8D (Dansa till DVD-prylar med spanska koolingar)


Har haft en rätt chill dag idag, började 12, hade matteprov och sen slutade jag. Så jag kan inte säga att jag har överansträngt mig, inte ens matteprovet var särskilt jobbigt :o *känner mig stolt*
Fast jag är rätt hungrig, jag var inte hungrig innan jag åkte hemifrån för då hade jag precis ätit frukost, men sen efter provet så dog jag lite. Och så är bamba det töntigaste och har stängt :^^
Det hela lättas ju inte direkt upp av att jag inte har några pengar heller. Eller joo.. jag har visst pengar, nu ljög jag lite. Jag har ju hela 4,50 kr i plånboken :D


Och förresten! Jag är singel igen :o
Jag och Bryce gjorde slut förut, fast det var typ ingen dramatik alls. Jag sa typ.. "Hej vad händer?" och sen så hade vi gjort slut.. eller något. Och det känns rätt skönt faktiskt för jag var inte kär längre. Har inte sagt det direkt till någon alls men jag tror att folk har märkt att det liksom inte var som förr. Höhö.
Men jag mår prima, gillar läget liksom.
Jag har tänkt göra slut ett tag nu och så bara det liksom kom naturligt eller något så det känns fint :)


Menmen, nu tänker jag dra mig till hemköp, ett äpple eller något borde jag väl få för 4,50 eller?


Tjingeling Bad... rock? :D

Tjingeling Från Bibblan

Hola chicos :)
Här står jag på biblioteket och är as tuff. Jag skulle egenltligen kolla efter en It-girl bok men det var massa tjejer som fick för sig att det var jätte bra att ligga precis framför den hyllan så jag vågade inte gå dit 8]

Jag är helt sjukt trött så det känns som att att jag nog kommer däcka ihop på mina makaroner sen på konsten. Farliga grejer det, då det finns limpistoler med i bilden också.


Men tjängalong, nu tänker jag smyga iväg och kolla om dom där tjejerna fortfarande håller till på golvet ( önska mig lycka till, riskfyllt uppdrag det här, en hade blått hår :o)


:D

HOOOKEEYY

Hej igen ^^

Tänkte bara tala om att designen nog kommer ändras snarast. Headern känns så helt "inte jag", den är bara helt fel. För stor och för mycket, gillar den inte alls. Särskilt inte texten till höger.


BortBortBortBortBort.

Fast inte idag, jag får se om jag kanske orkar till helgen.
Om jag inte måste bära bambu och passa hundvalpar.
Busy life här (:



PS. För er som inte riktigt fattade det där med bambu och hundar så kan jag ju tala om att vi fick våran hundvalp i lördags, hon heter Maggan (världens fulaste namn) och är en sjukt söt svart jaktlabrador. Och så bambun, pappsen är spöbyggare och har ett företag där han säljer bambu och flugfiskespön så idag fick han hem ett lass med 3 ton bambu från Kina som vi måste bära in i källaren :)

PS. 2. Jag är kool, glöm inte det 8]

Jag hade en gång en båt.

Hell-o :>

Jag har inte haft bästa dagen idag. Hela världen har varit så.. fuktig. Liksom, dimma överallt och bara vått. Som att jorden var ledsen eller något. Och det gjorde mig på rätt dåligt humör.
Sen har jag haft ont i magen hela dagen och det brukar inte direkt få mig att bli gladaste tjejen i stan direkt.

Men man fick iaf åka buss med bästis Mumsen och sjunga lite med bästis Näsan :)
Sen hade jag håltimma i 2 timmar så då fick jag tid till att läsa min bok också. Och det är ju inte helt fel.
Jag läser The Hunger Games: Catching Fire just nu, andra boken i en überbra trilogi (:
Jag gillar't verkligen, jätte mycket. Fast jag gillar typ alla böcker jag läser, the master of bok-väljning typ 8]

Finns det något som heter "väljning" förresten? Antagligen inte, men jag tror nog att ni fattar vad jag menar ändå.


Har ju vart lite dålig update såhär den senaste veckan, men jag har varit så uppe i att börja skolan igen så jag har inte orkat. Men jag kan väl dra en liten kort sammanfattning av min förra vecka (eller iaf det jag kommer ihåg).

I måndags... shoppade jag med Mumma (fast det tror jag att jag redan har skrivit) :D
I tisdags... bakade jag.
I onsdags... limmade jag makaroner på konsten.
I torsdags... har jag ingen aning om vad jag gjorde :)
I fredags... simmade jag med bästisarna, men hade lyckats raka bort lite hud på benet (igen..) så jag fick gå upp för att det sved så jag dog ^^
I lördags... jobbade jag och gick på Alice In Wonderland med bästaste kompisarrrna.
I söndags... jobbade jag och läste resten av dagen.


Sjukt kul för er att veta allt det eller hur? Visste är ni helt über-intresserade av mitt liv?
Klart ni är, jag är ju Det Koolaste 8D

Nu ska jag lyssna på musik (på mitt äntligen fungerande spotify som har krånglat de senaste dagarna), vara kool och läsa lite bloggar innan jag går och lägger mig.


"Jag är en fet banan..."


Tjinge :DD


HemHemHemmaaaa

HEJ :D

Då var man hemma efter första skoldagen på 341545627 år.
Sedan jag bloggade sist har jag hunnit bli 300-400 kr fattigare, men även en söt skjort-sak, örhängen och en hår-rosett-pryl rikare :>
I dom pengarna räknades även en fika med Mumzzz och Ellizz in. Och vatten. Och en klubba.
Kvar på kungsmässan finns en stackars ensam, övergiven ring, ett gult linne och en väst, och hemma hos Mumzz finns kavajen jag ville ha som det bara fanns en av i våran storlek. Och Mumsen såg den först :^^
Menmen, jag är tjock och glad ändå (:
Kände att jag var tvungen att slänga in det där "tjock" där för att ni riktigt ska förstå mig.
Även fast ni kanske inte gör det.
Det bara kändes rätt.

8D


Nu ska jag kolla Fronter, våran skolsida där man.. kollar saker, för att se när jag ska ha franska prov.
Jag hoppas på aldrig men jag har en svag känsla av att det inte kommer vara så.

Sen ska jag även skriva ut min, Daniels ch Andreas filmanalys som vi har gjort nu över lovet så att vi kan redovisa den imorgon :> Kommer gå jätte bra, särskilt som Dan och Addis inte har läst analysen än 8]
Blir väl att prata ihop sig på lunchen eller något. Det löser sig nog.


Men tjing vänner, nu ska jag grejja och.. typ.. vet inte (:

(Fast jag hinner slänga in en liten Cyanide & Happiness innan jag går :D)




Datakunskap

Tjingeling kompisar 8]

Just nu är jag i skolan och sitter och lär mig powerpoint. Inte jätte kul men man överlever. Det är ju inte direkt så jobbigt att bara sitta ner och leka lite med färger och text och sånt :>

Imorse var man väl inte suuuuper pepp på skola idag efter att få ha haft lov i 2 veckor, men aja, inget jag kan göra, det var bara att pallra sig hit ^^
Efter skolan blir det liite roligare för då ska man träffa Mumsen vid bablioteket och så ska vi gå till hemköp och nån annanstans :) Det gillar vi 8D

Menmen, nu får jag ta och återvända till det hårda arbetet, ska jag ha blå eller grön bakgrund?


Handla uppdaterat och prisvärt mode hos ellos.se RSS 2.0