Senaste veckan och sånt.

Åhå, här har det inte varit mycket till uppdatering de senaste dagarna. Anledningen till det är att jag började skolan igen i tisdags. Så nu går man i trean då, sjukt läskigt. Eller aa, inte så jätte läskigt kanske.

Men min vecka har i alla fall varit rätt najs hittills. Bara för att jag känner för att skriva om vad jag har hittat på varje dag tänker jag köra en dag-för-dag-uppdatering! Åhja, så roligt!


Söndag: Hjälpte Ronja att packa ned sitt liv (och alla skor) i massa väskor större delen av eftermiddagen, sen bar det av direkt hem till Näsa för tv-spelskväll med bästisarna, sjukt najs må jag då säga.

Måndag: Vinkade av Ronja, farmor (Ronjas farmor, inte min) och husvagnen när Ronja flyttade bort till Linköping, sen hängde jag hemma ett tag och bakade lite innan jag och Noss brummade iväg till Mumma för ännu en tv-spelskväll där också Hampus var med, vi spelade Buzz och Mario Party och var allmänt fräsiga som vanligt.

Tisdag: Ännu en gång brummade jag och Näsa hem till Mumma, fast den här gången för att joina Mumma och Hampus vid frukostbordet, sen bar det av till bussen för första dagen i skolan. I skolan lyssnade vi på rektorn (Eller är Hagge rektor?) ett tag i aulan, sen fick vi papper av våra mentorer och fick gå. Efter det mötte jag upp Näsa och Mumma igen och vi köpte naturgodis på Ica Maxi innan vi åkte hem till Mumma igen för att.. spela tv-spel.

Onsdag: Hade koncentrationsdag (koncentrationsläger) för våra projektarbeten för att alla skulle komma igång och fixa en idéskiss och sånt sen hängde jag, Anna, Christian och Matilda hos SYV i 58 år för att våra scheman var så sjukt röriga. Efter skolan stack jag till Fyren och läste i någon timme innan jag och bästisarna gick och fikade. Senare när jag kom hem lyssnade jag på ljudbok och målade Harry Potter fanart hela kvällen.

Idag: Idag började vi med våra scheman så jag hade lite lektioner, men har rätt goa torsdagar så jag slutade vid 13.00 och har varit hemma sen 14.00 ungefär. Så min dag har varit lugn och skön och sånt tufft.

Vill ni se bilder från alla mina spännande upptåg? Klart ni vill!


Mina fräcka fötter i söndriga skor, i väntan på att Noss skulle hämta upp mig i söndags.


Första skoldags-outfit. Åh modebloggerska för hela slanten!


Frukost hos bästis :)


Häng i skolan med mitt nya pennfack och mitt koola sudd (som inte har något namn än!!?)


Mitt schema än så länge, det blir säkert ändringar någon gång.


Sådär ja, då vet ni vad jag har haft för mig när jag inte bloggar. 

Adjö!

Spelar sims, som vanligt.

Åh, min lilla familj är så mysig, Dhani har precis nått högsta nivån i sin karriär inom Utbildning, Nhala är gravid med deras fjärde barn, Camille är toppelev och har nått högsta nivån inom Målning, Thomas har bildat ett band och börjar bli känd och Casper har hittat spännande ovanliga stenar. Och åh just det ja, min dyngbagge, Åke, får alla på bra humör.
Åh, jag älskar sims <33333333333333333333333333333


Dhani med Camille som nyfödd.



(Jag är inte nördig alls.)

På stranden.


Mumma, har du glömt att berätta något?

När jag ändå är igång.

Åh, jag kollade gamla inlägg på Mummas blogg för att jag skulle komma ihåg något som vi gjorde någon gång, men då stötte jag på massa underhållande fråge-grejer och glömde alldeles bort vad jag kollade efter så nu tänker jag svara på en sån där frågesak. Åhhåhåhåååå så spännande!

Vad blir ditt namn baklänges? Aif.

Platt eller lockigt hår? Inte platt, inte lockigt, mest vågigt liksom.

Är du kär i någon? Nä, och det passar mig alldeles utmärkt för tillfället. 

Vad gör du när det regnar? Oftast hamnar jag väl med näsan i någon bok skulle jag tro.

Har en dröm gått i uppfyllese? Om jag tänker på vad jag brukar drömma så vill jag nog inte att det ska gå i uppfyllelse. I natt drömde jag att folk från min gamla klass i nian satt nyduschade på min trapp medans jag talade om för dem att trappen luktade som mitt favoritte (Blue Fruits om ni undrar). Inte heller mina dagdrömmar går i uppfyllelse, även om det hade varit helt okej om dom gjorde det. Ibland.

Vad har du för startsida på internet? Google tror jag, eller något.

Vem ringde du senast? Åh, jag minns inte, Mumma kanske?

Har du haft vattenkoppor? Jäpp.

Vilken mobilsingnal? LOK - LOK står när dom andra faller.

Första sporten du gick i? Har inte inträffat än.

Vad längtar du mest till just nu? Ingenting direkt, visst är jag sorglig?

Hur gammal har du tänkt bli? Äldre.

Kan du gå ner i spagat? HAHAHA! Nej.

Vad är du mest rädd för i hela världen? Åh, jag vet inte, jag har aldrig direkt någon anledning att vara rädd. Men jag är mörkrädd, rädd för robotar, tror att något ska ta tag i mina fötter när jag går och lägger mig och vill inte vara ute om det är fullmåne. När jag tänker efter är jag rädd rätt ofta, fast alltid på kvällen så det går över när jag somnar.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Var tror du jag hittade mitt müsli-recept?

Röd, grön, blå eller gul mjölk? Så länge den är ekologisk är jag glad. Fast jag föredrar vit.

Vad har du för färg på ditt påslakan? Ingen alls för tillfället, lakanbyte är i full gång.

Sommar eller snö? Borde det inte vara sommar eller vinter? Eller.. nej?

Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt och nerdraget överallt, jag kan inte sova ordentligt om det är ljust. (Funkar fint med min mörkerrädsla, eh.)

Godaste drickan till frukost? Mjölk, por supuesto.

Vem kramade du senast? Pappsen.

Duscha eller bada? Jag har inget badkar så jag är inte så erfaren på den avdelningen. Dusch tack.

Kan du ditt mobilnr utantill? Ohyes, jag är ju kool.

Hur tar du dig till skolan? Buss eller bil med far.

Vem vare senaste som fick dej att skratta? Min far tror jag, han sa något kul när vi kollade på Matrix igår. Fast jag fejk-skrattade imorse när någon jag sålde till sa något tråkigt.

Vad ska du göra nu? Vänta på mat och smsa mina bästisar :G




Aktiviteter och sånt.

Tanken var att jag skulle börja blogga "på riktigt" igen och uppdatera om allt spännande jag hittar på (ingenting alls egentligen). Men jag orkar inte. Typ. 
Men jag ska försöka! En gång i tiden var ju bloggen nästan rolig att skriva på och jag uppdaterade varje dag, fast jag antar att jag hade mer fantasi och mindre liv då. Eller mer liv kanske, mer att skriva om liksom.

Jag ska i alla fall försöka blogga mer, och uppdatera om min überspännande vardag, för ni bryr er.

- I torsdags gick jag in och ut genom en dörr några gånger, läste ut en trevlig bok, köpte naturgodis och kollade på film med pappa.

- I fredags gjorde jag hemmagjord müsli, lyssnade på Trazan & Banarne med mamma, fikade/shoppade/var kool med Mumsighetingen i Kungsbacka, epilerade halva högerbenet och dog av smärta, åt a-fil och kollade på film med pappa (igen)(vi gör det typ varje kväll/natt)(om vi inte kollar vad Bear Grylls har för sig i Extrem Överlevnad).

- Idag jobbade jag fast jag egentligen inte skulle (Jeppis är bortrest och Koolheten (jag) fick hoppa in i hans ställe), såg att Näsligheten kom hem från Frankrike, gillade läget, läste i en bok (från min Att Läsa-lista) som jag hittade på biblioteket igår och sen dess har jag suttit vid datorn och töntat mig. 


Se där, nu vet ni minsann vad jag har haft för mig de senaste dagarna. För ni vill verkligen veta.
Jag kan tänka mig hur ni sitter klistrade vid era dataskärmar dag och natt och väntar otåligt på mina uppdateringar. Ni går in på min blogg var tredje minut och misshandlar F5-knappen 27 gånger i sekunden. Och när jag väl har skrivit ett inlägg läser ni det med vördnad och tillber varje bokstav medans det sipprar glädjetårar ner för era kinder. Glädjetårar som alldeles för snart byts ut mot ett obönhörligt och hjärtskärnade snyftande när ni inser att inlägget inte var längre än så. Ni samlar ihop era krossade drömmar och själar och försöker återgå till vardagen, men redan nästa minut är ni tillbaka framför skärmen, väntandes på en uppdatering som troligtvis inte kommer dyka upp förrän tre dagar senare.

Ni borde kanske ta er tid att duscha ibland, eller?



Torsdag som aldrig förr!

Idag är mitt liv mycket spännande. Jag ska följa med mamma och hjälpa henne med en problemhund (Mamma är Problemhundskonsult). Jag måste påpeka att detta är det mest spännande jag kommer att göra i hela mitt liv.
Jag ska öppna en dörr, gå in och sen stå där. SÅ spännande.
Sen ska jag sätta mig i bilen och läsa tills mamma är klar och då ska vi åka och handla.

Åh, jag kommer ha det så roligt idag att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Man blir ju alldeles till sig i cykelhjälmen.


Fast först ska jag kika runt på internätet och se vad för högtalarsystem jag ska önska mig i 18-års present :))))))))))))))))))))))))))))))))


Eller så kollar jag lite memes istället, man har ju ett liv liksom. Eh.





Adjö!

Rubrikkkkkeeeeeeeehhhh...?

Hallå där vänner och annat slemmigt!
Har ni märkt hur sjukt mycket det blåser idag? Jag höll på att dö inatt för att mina rullgardiner fladdrade så mycket att jag inte kunde sova. Och det var helt omöjligt för mig att lämna sängen och stänga fönstrena. 

Nu har jag varit upp ett tag (och ätit frukost och stängt fönster-töntarna) och nu är jag tillbaka i sängen och gosar med datorn. Jag har känt mig lite sådär kreativ i några dagar och det har kommit smygande mer och mer så nu har jag beslutat att jag ska skriva något, typ en dikt eller novell eller en bok eller så.

Det känns sjukt härligt att det som har gett mig inspiration är... eh... Sims.
Jag. Spelar. INTE. För. Mycket. Sims.
Jag och Mumsighets Ministern spelade inte alls hela dagen igår. Nej. Vi satt inte alls klistrade vid våra datorer i över sju timmar. Nej.

Vi gjorde faktiskt MASSA annat, kolla här:


Vi spelade fotboll.


Vi upptäckte nya platser.


Vi tog vänskapen ett steg längre.


Vi försökte oss på modellyrket.

Ja, som ni förstår så spelade vi inte alls Sims hela dagen.

Äh, tjings!

Borde man börja blogga ordentligt igen kanske?

Jag ville bara påpeka att jag alltid har fruktansvärt tuffa kläder på mig när jag hänger här hemma.


Visst vill ni ha min t-shirt? Ohja.

Ah, claro.

Sådär ja, nu trooooor jag att jag är klar. Typ. Jag får se om jag ändrar något mer någon annan gång.
Det är såå skönt att äntligen vara av med all reklam, jag har egentligen velat ta bort annonserna länge, men har varit för lat för att faktiskt göra det.
Men nu är dom borta i alla fall. Man tjänade ju nästan inget på dom ändå.
Jag hade tänkt ta en bild av bloggen med den gamla designen och lägga upp i det här inlägget som jämförelse. Men jag glömde såklart ta en bild, så jag får helt enkelt strunta i det.


Här är i alla fall den gamla headern:




Nu när designen är klar är frågan - Vad ska jag göra nu? Fixa mat eller spela sims?

Ny design... okejdå.

Okej, idag tänker jag ändra min design. Jag håller på och fixar en header och grejar i stilmallen just nu.

Så jag antar att det kommer bli lite stökigt på bloggen en stund. Och ni älskar det. 

Men nä minsann, nu ska jag återgå till mitt arbete, att fucka upp alla html-grejer, och sen får vi se hur det blir.

Medans ni väntar på den nya designen tänker jag vara snällare än en häst med hanskar och ge er något att göra. Jag vill ju inte att ni ska bli alldeles uttråkade i er väntan. Så under tiden jag grejar kan ni kika på den här super najsiga bilden av mina bästaste bästaste bästisar, bara för att dom är så sjuk loikkiga (internt uttryck):



Tjings!

Ny design... inte.

Åh, Mumma bytte design och header på sin blogg alldeles nyss och nu blev jag också sugen på att ändra grejer.
Men sånt är jag på tok för lat för att ägna mig åt.

Nu ska jag göra annat, hejdå.


Gris-tröjan är på, rullgardinen är nerdragen en bit, mjölken står brevid mig - Det är dags för Sims.

Lököron.

Jag skulle blogga om något jätte smart (Okej, lagom smart) men jag glömde just vad det var.
Attans.
Ni får en bild istället.

Meeeeen så upptäckte jag att min externa hårddisk inte är inkopplad så dom enda bilderna jag har är webcam-töntigheter. Vill ni se det? Verkligen? 
Skyll er själva.


Man får orgasm av att vara nybliven ägare till The Sims 3.


Ibland slutar hjärncellen funka och man blir sånhär när man är nyduschad, det kan liksom inte hjälpas.

Visst älskar ni (med) min tuffhet? Ohja.

Nu blir det kaaaanske stranden med Noss, eller så hittar vi på något annat. Jag har ingen aning, vad som helst funkar prima för mig loiksom.

Tjings bästisar!


Handla uppdaterat och prisvärt mode hos ellos.se RSS 2.0